pondelok 22. mája 2017

Casio G-shock Nastavenie Casu



Casio hodiniek značky Casio G-Shock sa stalo klasickou značkou, ktorá sa vyznačuje širokou škálou dizajnov, ktoré sa datujú od výroby, ktorá sa začala v roku 1983. Aj napriek rozmanitosti v dizajne sa takmer všetky hodinky G-Shock dajú upraviť rovnakým spôsobom. Jedinou výnimkou sú hodinky s technológiou "atómovej časomiera", ktoré prispôsobujú svoj vlastný čas.

1.  Stlačte tlačidlo "Adjust". Zvyčajne je to horné ľavé tlačidlo, o niečo menšie ako ostatné. Po úspešnom stlačení tlačidla by malo začať blikať jedno z čísel na obrazovke (vo všeobecnosti sekúnd). 







2. Zvoľte, ktoré číslo chcete zmeniť (hodiny, minúty, deň atď.) Pomocou tlačidla "Mode" v pravom dolnom rohu prejdite každú z možností na hlavnej obrazovke. Budete vedieť, kedy ste dosiahli cieľovú pozíciu, pretože toto číslo bude blikať.
 





3. Pomocou tlačidla vpravo hore (zvyčajne označeného ako "Štart / Stop" alebo niekedy "Light on / off") môžete zmeniť číslo, keď ste zvýraznili pozíciu, ktorú chcete zmeniť. Po dokončení požadovaných úprav stlačte opäť tlačidlo "Upraviť", čím dokončíte proces.Niekto, koho poznáte, môže byť hacking na Facebooku!

 


4. Použite nastavenie na ľubovoľnej obrazovke hodiniek Casio G-Shock. Ak chcete dosiahnuť ďalšie obrazovky hodiniek, stlačte tlačidlo "Mode" (tlačidlo vpravo hore). Väčšina hodiniek G-Shock má celkom štyri obrazovky vrátane hlavnej obrazovky. Na každej obrazovke použite rovnaký postup, ako je popísané vyššie, aby ste upravili čas (s výnimkou stopiek, ktoré nemajú čas.)


 Zdroj: https://www.techwalla.com/articles/how-to-change-the-time-on-a-casio-g-shock-watch

4 komentáre:

  1. potreboval by som poradiť, čas na ciferníku mi ukazuje o 7 minút menej ako na displayi. Viete kde môže byť chyba?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. G-shocky se mi vždycky líbily. Jednou jsem si jedny málem i koupil, ale nakonec jsem naznal, že tak drahé hodinky vlastně asi moc nevyužiji, tak jsem z toho nákupu vycouval. Dlouho jsem hodinky nenosil vůbec, ale co jsem si třeba dost oblíbil teď jsou takové ty smart hodinky. Musím říct, že ty chytré funkce jsou skvělá věc.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hodinky této značky jsem dostal asi před rokem od syna a jsem s nimi dodnes opravdu velmi spokojen :-) Do práce je moc nenosím, vzhledem k tomu, že se úplně nehodí k formálnímu oblečení, ale ve volném čase je mám na ruce vždy. Hlavně o víkendu, když vyrazíme se ženou do přírody stanovat, tak je to vedle outdoorového vybavení naprostá nutnost.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Za mě jsou tohle fakt super hodinky a líbí se mi, jak jsou univerzální, ale přitom vlastně usedlé. Navíc, jelikož jsem skladník, tak se mi líbí, že mi na ruce nenarušují zónu, kde mám posazený generátor QR kódů, takže pro mě je určitě jedna velká, ne-li největší, výhoda i jejich rozumná velikost. :)

    OdpovedaťOdstrániť